Header image

Geldof Infra

Geldof Infra kenmerkt zich door een slanke organisatie, waarbij de verantwoordelijkheden laag in de organisatie zijn neergelegd; hierdoor zijn we bijzonder flexibel en besluitvaardig.

Grondverzet

Bijna alle projecten binnen de grond-, weg-, en waterbouw hebben werkzaamheden op het gebied van grondverzet binnen hun scope. Dit is waar we ons thuis voelen. Daar waar menigeen afhaakt of twijfelt begint ons hart pas echt harder te kloppen. 

Grondig & Doordacht; dat is waar wij voor staan en waar u op kunt rekenen. Opdrachtgevers weten dat we voor ieder probleem ook met de echte oplossing komen. Dit doen wij binnen uw specifieke wensen en mogelijkheden, met passie én zorg voor het milieu en de omgeving. 

Of het nu gaat om het aanvoeren, afvoeren of toepassen van onder andere grond, zand, klei, stortstenen of funderingsmateriaal; wij bieden u de juiste integrale oplossing. Dit doen wij op het gebied van groot grondverzet, dijkversterkingen, natuurontwikkeling, golfbanen, bouwkuipen, bouw- en woonrijp maken en op en overslag.