Header image

Geldof Infra

Geldof Infra kenmerkt zich door een slanke organisatie, waarbij de verantwoordelijkheden laag in de organisatie zijn neergelegd; hierdoor zijn we bijzonder flexibel en besluitvaardig.

Slijtlagen

Een slijtlaag, ook wel oppervlaktebehandeling genoemd, is een dunne laag gebroken split (steenslag) die met behulp van een bindmiddel op het oppervlak wordt aangebracht. Door slijtlagen wordt beginnende schade aan de weg een halt toegeroepen en wordt de levensduur van het asfalt verlengd. De slijtlaag zorgt voor een stroef oppervlak en voorkomt onveilige situaties bij regen of vorst. Het geeft uw oppervlak tevens een fraaie uitstraling. U kunt zelf een keuze maken uit vele soorten en kleuren split waarmee het oppervlak wordt ingestrooid, hierdoor kunt u de slijtlaag helemaal aanpassen aan uw eigen wensen.

Geldof Infra B.V. heeft voor vrijwel iedere toepassing een passende oplossing; neemt u gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Dankzij onze werkwijze zijn er niet perse grote machines nodig, waardoor uw asfalt oprit zeer efficiënt en voordelig voorzien kan worden van een slijtlaag. Uiteraard hoort het aanbrengen van een proefstuk tot de mogelijkheden.